Dumnezeu ne-o dat.
Apoi sa ne ajutăm unul pe altul că așa-i bine.

Toată iarna, în fiecare zi, Veronica din cătunul Buc de la granița cu Ucraina “a scris ouă”. E multă muncă, dar o fac cu mult drag și multă măiestrie. Un ou încondeiat “se scrie” în 4 ore.

Caravana medicală e un răspuns la nevoia celor izolați în munți de a fi văzuți de medici. Poteca e lungă și se coboară pentru pâine, arareori pentru medic.

Când urci poteca, dai de oameni înțelepți și singuri care ne uimesc de fiecare dată, fiindcă nu se plâng, deși nu au nimic...doar pădure și Dumnezeu.

Cu școlile închise, copiii din munți stau acasă, dar sunt și mai izolați. Își ajută părinții, fac treabă, dar nu au cum să facă școală online. Nu au tabletă. Nici internet. Ei sunt „Izolați de Educație” în România.

„Ne pune întrebarea: ‘…că nu ai lucrat…de unde pensie că nu ai lucrat?’…Ba am lucrat…..am lucrat foarte mult…Ce să faci? Nu te întreabă nimeni. Zice doar că nu ai lucrat.”

Sute de pachete au urcat poteca în ultimii trei ani, pentru că tu, telespectator, te-ai gândit la Izolați și le-ai făcut cadouri de Crăciun. S-au bucurat de un Crăciun altfel. Omenia ta e darul lor!

Vrei să ne dai o mână de ajutor? Implică-te acum

© Izolați în România. Toate drepturile rezervate. | Confidențialitate | Cookies

Dezvoltare web: